Illustrasjon av en slede med hunder.

Opplevelser

Tilbring en dag i den friske fjelluften og opplev hundekjøring med erfarne instruktører. Vi tilbyr 3 alternative løyper som alle starter fra leirplassen vår: 5 km, 10 km og 18 km. Alle løypene går på det vakre Skurdalsvannet. Etter hundekjøringen sitter vi rundt leirbålet, deler historier og drikker noe varmt.

Illustrasjon av et skilt med ordene 5KM på.

Denne turen tar ca. 20 minutter, der passasjer og kjører får muligheten til å bytte plass på halvveien.

Priser: 250 NOK for barn og 500 NOK for voksne. Familiebillett (2+2) is 1400 NOK

LES MER
Illustrasjon av et skilt med ordene 10KM på.

For en lengre tur tilbyr vi også en 10 Km tur. Denne turen tar ca. 40 minutter der passasjer og kjører kan bytte plass på halvveien.

Priser: 450 NOK for barn og 900 NOK for voksne. Familiebillett(2+2) is 1800 NOK

LES MER
Illustrasjon av et skilt med ordene 18KM på.

Vår 18km tur er ment å gi en opplevelse av å håndtere hunder og slede på en langtur akkurat slik en ”Musher” opplever den. Turen tar ca. 1,5 timer.

Priser: 1000 NOK for barn og 1500 NOK for voksne. Familiebillett(2+2) is 3500 NOK

LES MER

Galleri

Illustrasjon av fjell med snø på.

Historie

En gammel inuit tradisjon

Inuittene I nordlige Canada, Grønnland og nordlige Siberia har brukt hunder og hundespann i dagliglivet og i jakt i årtier. I områder hvor det er snø og is nesten hele året er dette den beste transport metoden. I norsk sammenheng brukte både Amundsen og Nansen hunder på deres arktiske ekspedisjoner.

Vårt mål er å gi dere en liten smakebit av dette livet og samtidig gi dere en magisk opplevelse i det nydelige fjellandskapet i Skurdalen som ligger ved foten av Hardangervidda nasjonalpark.

OM OSS
VÅRE TURER